Ett dygn gamla

En dag gamla är valparna och alla mår bra och ingen har rasat i vikt. Varga har bara råmjölk än så länge, men den verkar räcka till till alla, och vi är med och kontrollerar att alla får äta.

Inatt var det faktiskt så tyst i valplådan framåt småtimmarna att jag somnade. När jag vaknade till med hjärtat i halsgropen tittade jag ner i valplådan det första jag gjorde. (Den står bredvid sängen). Då får jag se alla nio valpar ligga uppradade i en rak linje, och mitt i valplådan sitter Varga och tittar på mig med stolt blick. Hon hade minsann lyckats hålla reda på och ta hand om alla nio valpar medan matte sov. Duktiga Varga! När jag tittade ner igen ca 30 sekunder senare låg alla nio valpar samlade i en hög framför Varga som lagt sig ner. :)

 

Här är ett bildgalleri med foton från idag. Klicka på bilderna så förstoras de. Vila med musen på bilden så ser du texten som säger vilken valp det är på bilden. Enjoy!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Föregående kommentar blev lite rörig men förhoppningsvis begriplig ;) ”

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Kul att det kommer in lite Rat Terriers och välkommen i gänget bland uppfödare ..”

  • Marija » Rat terriers!:  ”Wow, vilket jobb ni gör för aht och nu rat terrier! Lycka till med de håriga. De..”

  • Nessie's matte Marija » 7 veckor redan!:  ”Fantastiska . Jag ser Nessies fina och snälla ögon på dem. ”

  • Sofia » 7 veckor redan!:  ”De blir bara sötare och sötare ”

Bloggarkiv

Länkar