10 valpar??! = Trööött!!

Cheesecake Cheesecake

Dygn 3. Var så trött framåt småtimmarna inatt som var, att hur jag än räknade så fick jag det till 10 valpar. (!) Och jag kunde inte lista ut vilken som skulle "bort". Ja, då förstår ni kanske hur trött jag var! Men jag kan intyga att det fortfarande "bara" är 9 valpar. 9 valpar som fortfarande mår bra. Men, vi valde att stödmata dom idag, för Vargas mjölk har inte runnit till så pass att hon har mat så det räcker till alla. De behöver tjocka på sig helt enkelt. Så det är vad vi mest pysslat med idag. Skriver igen imorgon, när jag får en ledig stund. Dagens bilspel: 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Föregående kommentar blev lite rörig men förhoppningsvis begriplig ;) ”

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Kul att det kommer in lite Rat Terriers och välkommen i gänget bland uppfödare ..”

  • Marija » Rat terriers!:  ”Wow, vilket jobb ni gör för aht och nu rat terrier! Lycka till med de håriga. De..”

  • Nessie's matte Marija » 7 veckor redan!:  ”Fantastiska . Jag ser Nessies fina och snälla ögon på dem. ”

  • Sofia » 7 veckor redan!:  ”De blir bara sötare och sötare ”

Bloggarkiv

Länkar