Nia

loading...

Nu har de flesta valparna öppnat ögonen. Såå söta!! Ovan i bildspelet ser ni Sugar, valp #9, som kom som en överraskning efter att vi hade städat upp i valplådan och trodde att Varga var klar efter hela åtta stycken valpar, som redan det kändes som överväldigande många. Men... sen kom Sugar som en extra bonusvalp. :) Nu är det så att vi har blivit så fästa vid henne att hon helt enkelt inte får flytta härifrån. Sugar tillhör familjen nu, och vi kommer att kalla henne Nia. Ett namn jag alltid tyckt varit fint redan när jag tänkte på namn till mina döttrar. Men nu passar det perfekt eftersom hon faktiskt är en Nia (9) i dubbel bemärkelse. :) Så i fortsättningen kommer jag att kalla henne Nia här i bloggen.
Boy bestämde vi oss för nästan direkt att han skull bli kvar i kenneln hos fodervärd. Vi hade planerat redan innan att spara en hanhund från denna parning. Och han är verkligen sååå fin! Lite avis på hans framtida fodervärdar...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Föregående kommentar blev lite rörig men förhoppningsvis begriplig ;) ”

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Kul att det kommer in lite Rat Terriers och välkommen i gänget bland uppfödare ..”

  • Marija » Rat terriers!:  ”Wow, vilket jobb ni gör för aht och nu rat terrier! Lycka till med de håriga. De..”

  • Nessie's matte Marija » 7 veckor redan!:  ”Fantastiska . Jag ser Nessies fina och snälla ögon på dem. ”

  • Sofia » 7 veckor redan!:  ”De blir bara sötare och sötare ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln