Nu är jag tillbaka!

Min duktige grabb! Min duktige grabb!

Nu är jag tillbaka efter att ha varit i Stockholm med sonen som sprang sitt livs första Halvmarathon. Det gick bra och han var jätteduktig! Detsamma kan man säga om Jakop som var kvar hemma med valparna. Det är ju faktiskt en hel del jobb! Men det skötte han med bravur. Dock är han ingen bloggare, men jag kan dela med mig av lite foton han skickade till mig medan jag var borta. :)

Pêchke undersöker vår gräsklippar-robot Lasse
Cupcake, Berry och Muffin tillsammans med Nim
Lek och bus på gräsmattan :)
Milou, Thor och Boy...
Duktig Vovva!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Föregående kommentar blev lite rörig men förhoppningsvis begriplig ;) ”

  • Ann-Katrin » Rat terriers!:  ”Kul att det kommer in lite Rat Terriers och välkommen i gänget bland uppfödare ..”

  • Marija » Rat terriers!:  ”Wow, vilket jobb ni gör för aht och nu rat terrier! Lycka till med de håriga. De..”

  • Nessie's matte Marija » 7 veckor redan!:  ”Fantastiska . Jag ser Nessies fina och snälla ögon på dem. ”

  • Sofia » 7 veckor redan!:  ”De blir bara sötare och sötare ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln