Ett dygn gamla

En dag gamla är valparna och alla mår bra och ingen har rasat i vikt. Varga har bara råmjölk än så länge, men den verkar räcka till till alla, och vi är med och kontrollerar att alla får äta.

Inatt var det faktiskt så tyst i valplådan framåt småtimmarna att jag somnade. När jag vaknade till med hjärtat i halsgropen tittade jag ner i valplådan det första jag gjorde. (Den står bredvid sängen). Då får jag se alla nio valpar ligga uppradade i en rak linje, och mitt i valplådan sitter Varga och tittar på mig med stolt blick. Hon hade minsann lyckats hålla reda på och ta hand om alla nio valpar medan matte sov. Duktiga Varga! När jag tittade ner igen ca 30 sekunder senare låg alla nio valpar samlade i en hög framför Varga som lagt sig ner. :)

 

Här är ett bildgalleri med foton från idag. Klicka på bilderna så förstoras de. Vila med musen på bilden så ser du texten som säger vilken valp det är på bilden. Enjoy!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • elin75 » 6 veckor!:  ”Alltså Keb med sina benvärmare tar kål på mig! *dör sötdöden*”

  • Anne-Lir » 2 veckors Mamma Nia-valpar:  ”Ljuvliga ”

  • Susanne » 1/2 vecka gamla:  ”Så fina bilder på de små! Härligt att alla mår bra ❤️ ”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Råkade skicka iväg fast det inte var klart Så tråkigt att ni förlorade Chance. ..”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Så jätte sorgligt att ni förlorat Chance Förstår att ni är ledsna. Men skönt at..”

Bloggarkiv

Länkar