Första besökaren godkänd.

Hjälp vad valparna hade växt under natten!! En hade till och med dubblerat sin födelsevikt. Med råge. Underbart med runda, goa friska valpar. De är riktiga ät-och-sov bebisar, och det är lugnt och harmoniskt i valplådan. Man får njuta så länge det varar. För det kommer bli desto mer livat längre fram! 

Idag lät jag för första gången någon utanför familjen komma in till valparna. En god vän till familjen fick följa med mig in i sovrummet. Jag ville mest se hur Varga ställde sig till det. Men hon viftade bara med svansen och visade stolt upp sina valpar. Ingen av oss rörde valparna, så hon skulle känna att hon kan lita på oss. Men tydligen går det bra att gäster tittar in en snabbis till dom nu. De andra hundarna i huset däremot släpper hon inte i närheten, och det gör hon rätt i. Man ska vara försiktig.
 

Varga känns helt återställd från sin dräktighet. Pigg och glad som vanligt! Idag var hon ute med oss på tomten och busade och jagade de andra i flocken och njöt av solen. Men det är inte som att hon glömmer sina valpar. Hon ligger mest och diar större delen av tiden. Men när de sover vill hon gärna äta och sen vara tillsammans med familjen, både människor och hundar. Men hon springer hela tiden och tittar till dom. Hon är verkligen en duktig mamma!

Nim, Varga och Lucy.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln