En fin pappa att brås på!

Idag vill jag börja med en pinfärsk bild på valparnas snygga pappa, Nexxus. Det är en riktigt stor och stilig AHT detta. Och han är dessutom sååå kelig, och full av energi. Vi är mycket stolta över honom och avvundas fodervärden som får se honom och gosa med honom varje dag. Men han har det som en prins hos dom vill jag lova!

Varga mår bra, men lite svår med att äta. Så vi kämpar fortfarande med att truga i Varga mat. Maten är viktig för att inte hennes kalciumvärden ska gå ner igen, för då kan hon ju få tillbaka eklampsin. Hon är så mycket lugnare och tillfreds nu när hon får ha en valp hos sig, men hon måste äta om hon ska kunna fortsätta att ha kvar Boy och dia honom. Fick i henne mat tidigare idag i alla fall, så det är ingen kris eller så. Hon åt när jag handmatade henne. Knasiga vovva!

Valparna mår bra - äter och växer, kissar och bajsar, och sover resten av tiden. Så allt är som det ska vara trots det som hänt. Men vi har fullt upp!! Och det blir inte mycket sömn. Fast det är det värt! Lilla Sugar är förresten först ut med att bli skallig som ni ser på bilden nedan. Kanske nåt de kom överens om i magen, "Sisten ut få bli skallig först!" :-)

De tappar först håret på huvudet och sen bakåt succesivt. Vid åtta veckors ålder brukar de vara helt nakna, men det kan vara några fjun kvar, framförallt på svanstippen. Olika blodlinjer verkar tappa håret olika fort, så det bli intressant att se hur det blir med den här kullen. 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Senaste inlägg

Etikettmoln