Lilla Magen

Nim är så väldigt nyfiken och intresserad av bebisarna och blir jättelycklig när hon ser dom. Idag stod hon utanför fönstret till vårt sovrum och viftade på svansen och tittade hela tiden mycket nyfiket på hur valparna blev matade och ompysslade. Det var så gulligt, att vi var tvungna att fota henne. :-)

Idag har de söta små valpmagarna fått sitt, både på insidan och utsidan. Förutom mat såklart, så har de också fått sin första avmaskningskur. Vi avmaskade även alla vuxna hundar idag. Valparna kommer att avmaskas varannan vecka hos oss tills de flyttar. Men de vuxna avmaskar vi bara en gång.

Förutom detta så har de även fått lite massage på magen med olja, eftersom magarna kändes lite spända tyckte vi. Åååh, vad de tyckte det var skönt! Faye var så avslappnad så att tungan hängde ut. Så söt så hennes min måste förevigas på bild! Annars rullar det bara på, och imorgon är de redan 2 veckor gamla. Så då ska vi fotografera och lägga ut aktuell vikt. Ni må tro att de har växt!! Ses imorrn! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln