Tänder och flytt!

Den här halvnakna killen missar inte en måltid! Den här halvnakna killen missar inte en måltid!

Nu kommer tänderna!! Jag har kännt dom på flera stycken. :-) Och det är ju bra, för de tycks gilla fast mat mer än mjölkersättning. Pie på bilden här är en stor fan av mat och behöver aldrig trugas! Och nog blir bordsskicket bättre och bättre för varje dag.

Idag har vi självklart varit ute, men på gräsmattan istället för på altanen vid poolen. Här är några bilder från det. Det blev bara på Cupcake och Cheesecake den här gången, men det kompenserar vi nästa gång. ;-)

Ikväll flyttade vi ut valparna ur vårt sovrum. Det var dags nu...

Ja, du ser rätt. Det är en Billy bokhylla. :-) Passar jättebra. Ser kanske väldans stort ut. Men när de är vakna använder de hela utrymmet! Nu kan vi sitta i soffan och titta på dom. Perfekt!!

Smilla klappar på Pêchke.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Susanne » 1/2 vecka gamla:  ”Så fina bilder på de små! Härligt att alla mår bra ❤️ ”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Råkade skicka iväg fast det inte var klart Så tråkigt att ni förlorade Chance. ..”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Så jätte sorgligt att ni förlorat Chance Förstår att ni är ledsna. Men skönt at..”

  • Karin & Glenn » Nu känns det deppigt...:  ”Åh vad tråkigt. Vi beklagar verkligen. Vad sorgligt.”

  • Marija Eriksson » Nu känns det deppigt...:  ”Lilla Nia förstod nog, ja. Kaniner är väldigt snabba på att putta bort de svaga..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln