Minus två

Känner mig glad, tacksam, lyckligt lottad, och ändå så ledsen på samma gång. Usch, det här var ju svårt ju! Men jag är så glad över Berrys och Pêchkes nya hem. De hade inte kunnat få det bättre! Men det är väl okej att fälla några tårar hoppas jag. Man saknar dom ju. De har ju varit våra bebisar!

Här tar jag farväl av lilla Pêchke vid Arlanda flygplats.

Nu är hon i Belgien med sin nya matte Nathalie De Vis. Hon har fem hundar sedan innan, varav två AHT. Så Pêchke blir hennes tredje AHT. Alla hennes hundar är tikar. Så Pêchke kommer att tillhöra en stor flock som kan lära henne allt om att vara hund! :) 
Men visst känns det overkligt och lite jobbigt att hon är i ett helt annat land helt plötsligt!! Hon var ju här nyss liksom... 

Och innan det sa vi farväl till vackra Berry. Den första kanske är svårast, för då grät jag mest. Men vi är så glada för hennes nya familj! Hon kommer få det så bra som Prinsessa af Åkersberga hos Thomas och Anne-Lie Ahlberg och deras barn. 

Åkersberga ligger tack och lov i Sverige, så Berry kommer man ju få träffa igen. Det gillar vi! :) Och tack familjen Ahlberg för alla kort vi redan fått se på Berry i sitt nya hem. :)

Tack även Kenny och Susanne för hjälpen idag, och att vi kunde var hos er. Bra med storebrorsor!! ;-)

Sov gott nu mina små älsklingar i era nya hem! Jag kommer att tänka på er innan jag somnar. Saknar er! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln