Minus tre

Prinsessan af Åkersberga Prinsessan af Åkersberga

Berry har kommit väl till rätta i sitt nya hem. Tack för alla fina bilder och rapporter om hur första dygnet har gått. Hon är sitt vanliga glada jag hör vi, och har klarat flytten utmärkt bra.

Så här såg det ut när Pêchke vaknade upp i Belgien i morse. Känns fortfarande så konstigt. Men har fått rapport att allt är bra. Hon var helt utslagen igår av allt resande och alla nya intryck. Men idag är hon igång, och har blivit accepterad av alla sina 5 storasystrar. Mysigt med så stor hundflock! :)

Och idag flyttade tredje valpen. Milou blev hämtad av Melie Andersson, och hennes lilla dotter som nickade jakande till att Milou var söt. Det var ju bra, för Milou tyckte nog att hans nya lill-matte var väldigt söt. :) 
Så nu flyttar han till Svenljunga utanför Borås. Där kommer han även bo med den lite äldre AHT-killen Mourice, som faktiskt är Vargas morbror. Så han är Milous gammel-morbror. Lite kul! Just nu sitter Milou på tåget. Det blir intressant att höra hur det gått när de kommer hem...

Melie med lill-matte och Milou i famnen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • elin75 » 6 veckor!:  ”Alltså Keb med sina benvärmare tar kål på mig! *dör sötdöden*”

  • Anne-Lir » 2 veckors Mamma Nia-valpar:  ”Ljuvliga ”

  • Susanne » 1/2 vecka gamla:  ”Så fina bilder på de små! Härligt att alla mår bra ❤️ ”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Råkade skicka iväg fast det inte var klart Så tråkigt att ni förlorade Chance. ..”

  • Susanne » Nu känns det deppigt...:  ”Så jätte sorgligt att ni förlorat Chance Förstår att ni är ledsna. Men skönt at..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln