Så var de bara fyra...

Boy, Nia, Muffin & Thor.

Idag på förmiddagen kom sockersöta Isabella Immonen tillsammans med pojkvännen Bergdal. Hon är nu den stolta ägaren till den lika sockersöta Iris. Nu väntar ett spännande äventyr för dom båda. Iris har ju aldrig haft en egen människa förut. Men hon ska nog kunna träna Isabella till den perfekta hundägaren på nolltid. Hon känns mycket intelligent, nyfiken och lättlärd!
Vi är mycket glada för att Isabella valde just vår lilla Black Raspberry Cheesecake. Ni kommer passa utmärkt ihop tror vi! Och vi har fått se fotobevis på att hon redan på väg hem till Växjö med sin nya matte slappnade av till den milda grad att somnade ganska fort. Ser fram emot att få höra hur det gick när ni kom hem sen. :)

Efter att Iris åkt kom Elisabeth Stenmark med sambon Thomas för att hämta deras lilla Zelda. Hon visade upp sitt rätta busiga jag direkt, så de köper inte precis grisen i säcken. Det är fullt ös på Zelda. Hon ser så söt och rar ut, men hon är en riktig tuffing. Och vem som vill kan få känna hur vassa valptänder är. Så det känns verkligen perfekt att det väntar en STOR hundkompis hemma vid namn Shiva. Han kommer nog kunna fostra det här lilla yrvädret och sätta gränser för henne, hoppas vi. Å andra sidan är han så snäll så han viker sig för katten, så jaja, vi får väl se om han får pli på Zelda, eller om det blir tvärtom. :) Roligt kommer de förhoppningsvis ha i alla fall. Vi väntar med spänning på att höra hur det går när Zelda kommer hem till Shiva.
Just nu sitter Zelda i bilen på väg hem till Västerås där hon kommer få ett härligt hundliv. Det utlovas både skator att jaga, och rådjur att skälla på ut på andra sidan staketet. Det blir kul!

Igår kom Milou hem till gammel-morbror Maurice i Svenljunga. Det gick bra. Maurice var nyfiken men morrade lite granna när Milou kom för nära. Skräckblandad förtjusning kanske? :) Men Milou brydde sig inte utan morrade bara tillbaks. Typiskt honom!
Det kommer säkert gå jättebra när Maurice har vant sig vid att ha Milou där. De kommer nog ha mycket roligt tillsammans framöver. Och lill-matte är så nöjd med "sin" lilla valp. Perfekt! :)

Berry har tagit plats på mattes axel, och Pêchke är förbryllad över att mattes grodor låter så konstigt. Så allt är i sin ordning!

Imorgon kommer nya besökare för att känna om de tål rasen inför nästa valpkull. Puh! Nästa?! Äsch, det lär väl knappast bli fler än nio, så det fixar vi när det blir dags. ;-)

Kram på er alla valpar och valpköpare. Nu ska jag leka med mina fyra återstående valpar som just har vaknat. Sköj dä!!

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln