Utflyttade valpar

Buggati Blue

Igår kväll möttes Jakop och jag med min brorson Jimmy och hans fru Natascha vid Djursjukhuset i Karlstad. Där blev lilla Bugatti Blue (Blueberry Muffin) besiktigad utan anmärkning. Efter det fick han träffa sin nya hundkompis Kelly. Och sen tog vi farväl av vår lilla goding. Känns så bra att han är där han är. :)

Zelda

Kärt barn har många namn. Det kanske är därför Zelda nu också har fått smeknamnet Krokodilen från Kristinehamn. Eller så är det för att hon har så vassa tänder - och använder dom. :)
Tydligen ligger Shiva och tuggar på en leksak, och Zelda ligger och tuggar på Shiva. Men enligt matte bryr han sig visst inte, så krokodiltänderna tycks inte impa på honom. Tur är väl det... 
Vi fick så många fina bilder på Zelda så hon får ett bildspel. :)

loading...

iris

Iris har det gott hos Isabella. I början var det lite läskigt med allting nytt. Men nu vågar Iris mycket mer. Dock lekte Isabella med tanken om hon fått hem nån slags mini ko istället för en hundvalp eftersom Iris äter gräs. Men smart som studenter är nuförtiden så listade hon själv ut att Iris nog är lite orolig i magen. Och så kan det ju va när en valp flyttar till ett nytt hem. Här är en bild på Iris på grönbete! :-)

Milou

Vi har inte hört nåt mer än att det gick bra när de kom hem med Milou. Men som min pappa säger: "No news, is good news". Så vi utgår från att allt går bra och att Melie har fullt upp med Milou som är en valp full av energi och bus! :-)

Pêchke

Numera tycks hon vara universums centrum hemma hos Nathalie. Och hennes äldsta tik Bifi tackar så mycket för att Nathalie var så vänlig att adoptera en bebis åt henne. Hon viker inte en tum från Pêchke, och gråter efter henne om Nathalie går iväg med henne. Och Pêchke älskar sin nya styvmor like mycket tillbaks. Här är ett till bildspel.

loading...

Berry

På fin-promenad med Lill-husse. På fin-promenad med Lill-husse.

Prinsessan af Åkersberga har det så bra, så bra. Älskad och ompysslad på alla sätt. Anne-Lie skriver på facebook om att sticka och sy till Berry, så då kan hon lika gärna starta eget och göra kläder till allas valpar, eller hur? ;-)

Vi fick en 9 veckors vikt på Berry också, det tackar vi för! Nästan 2,2 kg vägde hon minsann, lilla gumman.
Vi vill gärna få in en vikt från samtliga valpar när de blir 12 veckor. Men jag kommer påminna er om det när det närmar sig.
Och som alla prinsessor har även denna en alldeles egen häst. Här gosar hon med den och lill-husse. Sov gott lilla Berry-bus!

Nia

Nia har ju visserligen inte flyttat ut eftersom hon är född hemma hos oss där hon ska bo kvar. Men hon får en bild ändå eftersom jag har makten över bloggen! Mohahahaaa! 
 

Jag vet att du tycker om att titta på barnen Verona, så här är en bild på Dixie. Jag tror du kommer bli väldigt lik henne när du blir större. Krama Milou från oss! Här få Nia en kram av Dixie.

Och kram till alla er! Vi hörs :)

Etiketter: första kullen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln