Valpbesiktning :)

Tio taggade valpar när vi skulle åka till besiktningen. Bilresan gick jättebra, och valparna charmade både personalen och andra besökare hos veterinären! En besökare åkte till och med hem och hämtade ett gäng tröjor som hon hade stickat och som hon hade liggandes hemma. Tack för den fina gåvan!

Valparna var jätteduktiga och skötte sig fint och gav veterinären pussar till och med. Alla tio fina valpar gick igenom besiktningen utan anmärkning :)

I och med detta är det nu officiellt! Ruby kallas från och med nu Fika, och ska bo hos våra fodervärdar Jill och Fredrik Sundman, och vår andra foderhund Java från Natt-kullen. Vi är väldigt glada för detta! 

Alla valparna är därmed besiktigade, vaccinerade, chippade, och avmaskade. Och de som ska ha EU pass har fått det. Skriver privat om priset då fort jag hinner. Puh!

Nu är valparna väldigt trötta! Och vi med... Leveransvecka är alltid intensivt, och dubbelt upp nu med två kullar. Nu ska vi hem och packa ihop alla de tio valppaketen till valpköparna. Leveranserna börjar ju imorgon efter Höstfika kullens valpfotografering. Ska försöka svara också på alla frågor från valpköpare som dräller in just nu, men missar jag någon så skriv till mig igen imorgon. Kommer i möjligaste mån att prioritera er i den ordning som ni hämtar valp. 
Hej så länge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln