Godingarna - dag 26

Nu har nästan alla valpar börjat få tänder, alla utom Allan. Men hans bryter igenom närsomhelst. Hörntänderna har kommit på alla de andra både uppe och nere. Hershey och Stina har massa framtänder också. Tänderna är sylvassa så nu blir det jobbigare för Isa att dia, förutom att det sliter på kroppen att producera tillräckligt med mjölk för sex så stora valpar. Men hon avlastas med att valparna äter mer och mer nötfärs med äggula varje dag. Nästa vecka blir det dags att introducera mer sorters mat till valparna.


Idag har vi lyssnat mer på åska medans de har diat. Och sen har de fått gå runt på prasselpapper.

Vill ni veta hur det lät får ni gå in och kolla videon på vår instagram. Finns ett sött händelseinlägg där också på när Dixie leker med Allan :)


Valparna är väldigt sociala mot oss tvåbenta och tycker redan jättemycket om att gosa och busa med oss. Helst vill de ligga i famnen allihop. Men de får socialiseringsträning också av att leka och busa med varandra. De brottas och hoppar på varandra lite tafatt, tuggar på varandra, och har börjat med enkel kommunikation som att vifta på svansen, och försöka skälla och morra. De är också nyfikna på våra döttrars hundar som de kan se genom grinden. 

Här är några bilder till från idag :)

Smillas hund och Twix är lite förälskade i varandra :)
Smillas hund och Twix är lite förälskade i varandra :)
Hershey vet minsann vart man ska kissa någonstans!
Hershey vet minsann vart man ska kissa någonstans!
Bus i prasselpoolen.
Bus i prasselpoolen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln