American Hairless & Rat terrier

Nu har vi varit i Miami Beach, Florida USA och hämtat hem en liten rat terrier tjej som heter Welcome to Miami at Rubynells, och kallas Miami. Hon ska få en egen personlig sida här så snart jag hinner :)

Miami är vår fjärde rat terrier. Nu har vi två fina och trevliga tikar, och två lika fina och trevliga hanar, som vi har stora förhoppningar för inför framtida avel. Det här ska bli sååå roligt och spännande! 
Men först och främst är de ju älskade familjemedlemmar, och ska även få vara på utställningar.

Den första kullen planeras till nästa år, 2020 :)

Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är givetvis registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK, Terrieklubben (SvTek) och rasklubben RAHT, där Jakop sitter med i styrelsen sedan klubben startades.

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Valpen Vinna (Beautiful Zuri) älskar att bada i poolen :)
Valpen Vinna (Beautiful Zuri) älskar att bada i poolen :)