American Hairless & Rat terrier

Så där ja! Nu har vi en ny kull på gång :) Det blir Ariel och Waldemar som väntar valpar runt 29 juli. Och du kan läsa mer i Ariels dräktighetsdagbok HÄR, och se våra andra planerade kullar HÄR.

21/6 - Stolt över vår fina Demelza som blev andra bästa tik i Vejen och fick reserv-Nordic certet :) Nu pausar vi Demelza lite och låter Isa få följa med på några utställningar.

Och när vi kom hem väntade detta fina diplom till Demelza i brevlådan!

Och inte nog med det! Även Legends två fina diplom väntade i brevlådan. Känns bra :)))

RAHT Sommarträff 2019
24 augusti är det återigen dags för en av årets stora höjdpunkter, nämligen rasklubbens Sommarträff. Inget inträde! Alla är hjärtligt välkomna med sina hundar, eller för att träffa våra raser kanske för första gången :) Vi kommer finnas på plats, så vi ses väl där? Träffen börjar klockan 10:00 och är på Märsta-Sigtuna Brukshundsklubb.

  • Kom och prova på weight pull, nosework och agility!
  • Handlerkurs och föreläsning med vår skickliga Jörgen Lundqvist!
  • Mat, dryck och fika säljs på plats.
  • Givetvis kommer det finnas hundkläder och hundtillbehör till försäljning. Vi ses där! :)
Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är givetvis registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK, Terrieklubben (SvTek) och rasklubben RAHT, där Jakop sitter med i styrelsen sedan klubben startades.

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Valpen Vinna (Beautiful Zuri) älskar att bada i poolen :)
Valpen Vinna (Beautiful Zuri) älskar att bada i poolen :)