American Hairless & Rat terrier

PLL-Fri Uppfödning

Nu är Amigos och Isas valpar här! Du kan läsa mer om kullen i Valpbloggen :)

Medan jag satt hemma med Isa igår (9/11) så blev Obsidian BIR med cert i Södertälje. Tack Dixie för utmärkt handling!!

Snart har vi två fulla valplådor!
Nims båda döttrar här hemma är högdräktiga nu och snart har vi fullt med små rara kusiner här. Isa och Amigo väntar valpar runt 13 november (se Dräktighetsdagbok 14), och Demelza och Crush valpar väntas ca 18 november (se Dräktighetsdagbok 15). Båda kombinationerna ger endast nakna valpar. 

Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är givetvis registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK, Terrieklubben (SvTek) och rasklubben RAHT, där Jakop sitter med i styrelsen sedan klubben startades.

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.