American Hairless & Rat terrier

PLL-Fri Uppfödning

2019-01-22
Äntligen kom Obsidians Nordisk Vinnar rosetter med posten! De var ju tyvärr slut när vi skulle hämta ut dom på titelutställningen i Stockholm. Men nu kunde vi äntligen ta en bild med rosetterna :)
Han är verkligen världens bästa hund! Har kört genom halva Europa med honom i 6 dagar, och han har skött sig så exemplariskt att man blir riktigt rörd. Lättare och trevligare hund får man leta efter!

2020-01-13
Uppdaterat Honeys dräktighetsdagbok. Du kan följa dräktighetsdagboken HÄR

6 januari 2020 - MyDOG
Vi gick upp kl 03 och åkte iväg till MyDOG i Göteborg. Väl där var Legend med på juniorhandling med Dixie som fick jättefin kritik. Och mitt i juniorhandlingen hann jag ställa Legend i en annan ring där han blev BIR med cert. Yay!! Efter det jobbade han flera timmar i terriermontern med Jakop. 
Obsidian har också varit superduktig idag och har charmat och gosat med folk, och även visat att han kan slappna av till 100% i årets mest stökiga miljö. Duktiga pojkar som sover sött i bilen nu :)
Vilken härlig början på utställningsåret!

loading...

14 och 15 december 2019 - Stockholm Hundmässa och Nordisk Vinnarutställning
Lördag: Dixie tog sig ända till kvartsfinalen i Juniorhandlings SM. Hon tävlade med vår rat terrier Legend som skötte sig exemplariskt. Hon blev oplacerad i kvartsfinalen, men det var superbra jobbat för en 13-åring som bara juniorhandlat och visat hund i ett halvår! Och hon fick fin kritik :)  

Söndag: Wow vilken dag och final på utställningsåret!! Dixie ställde sin älskade Rosethorn Obsisidian som vann och blev BIR med Nordic Show Cert och svenskt cert, och därmed vann han båda titlarna Nordisk Juniorvinnare 2019 och Nordisk Vinnare 2019!!! Sååå stolt över duktiga Dixie och vår fina Obi! Dessutom jobbade han på bra med att charma alla besökare i rasmontern hela helgen! 

Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är givetvis registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK, Terrieklubben (SvTek) och rasklubben RAHT, där Jakop sitter med i styrelsen sedan klubben startades.

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.