American Hairless & Rat terrier

PLL-Fri Uppfödning

2020-07-29

Fodervärd till supertrevlig hanhund sökes i Karlstad/Örebro området. Du kan läsa mera HÄR :)

2020-07-29
Vi väntar en rat terrier kull med Legend och Dreamy. Beräknat valpningsdatum är den 28 augusti :)
Du kan följa Dreamys dräktighetsdagbok HÄR

2020-07-28
Ringrostiga i ringen på inoff idag men jättekul! Obi blev BIR och BIG 3, Isa BIM, och våra foderhundar  Java (Rubynells Shining Star) och Fika (Rubynells Little Sister Ruby) gick det också strålande för.  Java blev BIR och BIG 2, och Isas dotter Fika blev BIR-valp och BIG 2 valp :) Så glad över vovvarna!

2020-01-22
Äntligen kom Obsidians Nordisk Vinnar rosetter med posten! De var ju tyvärr slut när vi skulle hämta ut dom på titelutställningen i Stockholm. Men nu kunde vi äntligen ta en bild med rosetterna :)
Han är verkligen världens bästa hund! Har kört genom halva Europa med honom i 6 dagar, och han har skött sig så exemplariskt att man blir riktigt rörd. Lättare och trevligare hund får man leta efter!

Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK och Terrieklubben (SvTek). 

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.