American Hairless & Rat terrier

PLL-Fri Uppfödning

2020-06-28
Idag har vi en till lyckad parning med Legend och Dreamy. Denna rat terrker kull  är beräknad att födas 2020-08-28. Du kan följa Dreamys dräktighetsdagbok HÄR

2020-05-03
Sådär! Då är jag klar med Svenska Kennelklubbens fördjupningskurs Hundavel och genetik :)

2020-02-29
Idag var Jakop och jag på rasklubbens årsmöte i Sollentuna.
Först hade vi en mycket intressant föreläsning av Ankan Edoff om hundars mentalitet. Sen hade vi en trevlig prisutdelning i Årets Bästa utställningshund. Vi fick med oss lite rosetter och diplom hem! =D
Avslutningsvis hade vi ett mycket trevligt årsmöte och kul tillsammans med våra kollegor i RAHT.
Under tiden var våra döttrar på Terrierklubbens utställning i Södertälje. Dixie ställde Obsidian som blev BIR med cert. Och sen juniorhandlade hon med en lånehund och fick en andra placering.
Så en bra dag idag! =D

2020-01-22
Äntligen kom Obsidians Nordisk Vinnar rosetter med posten! De var ju tyvärr slut när vi skulle hämta ut dom på titelutställningen i Stockholm. Men nu kunde vi äntligen ta en bild med rosetterna :)
Han är verkligen världens bästa hund! Har kört genom halva Europa med honom i 6 dagar, och han har skött sig så exemplariskt att man blir riktigt rörd. Lättare och trevligare hund får man leta efter!

Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg Rubynells Mr Carson. Fotograf: Sanna Hallberg

Kära Besökare!

Välkommen till vår hemsida! Här finns många bilder och en hel del information om våra hundar och raserna American Hairless och Rat Terrier som båda sedan den 1 januari 2017 är godkända raser i SKK. 

Vi är en familjekennel där både Jakop och Cherrie är engagerade i uppfödningen och även barnen är intresserade och hjälper till. Valparna växer upp som medlemmar i vår familje-flock tills de är redo att flytta till sina nya hem.

Kenneln är givetvis registrerad i Svenska Kennelklubben (SKK) och vi är både medlemmar i SKK, Terrieklubben (SvTek) och rasklubben RAHT, där Jakop sitter med i styrelsen sedan klubben startades.

Många besöker vår sida för att veta om vi har valpar som söker ett hem. För information om valpar som vi har till salu och framtida planerade kullar kan du läsa på vår sida: I valplådan/Planerade kullar. Hoppas att du har en trevlig stund här på hemsidan!

Kramar,
Familjen Granlund :)

Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.
Skindivual Smulan - "Nim", pensionerad mamma till 22 valpar från vår kennel.