NIM

Namn: Skindividual Smulan - "Nim"
SKK nr: 
AS58829/2016

Född:   2010-03-01

Uppfödare:  Lena Falk, Sverige

Mor:  Sarantais Always a Lady - "Ilo"

Far:   BlueGK's American Benzo - "Beppe"

Färg: Solid Svart med Tanmarkeringar

Vikt: 7 kg

Höjd: 38 cm

    

Nim är en vacker och vänlig hund med klok blick. Hon har mycket lätt för att lära och tycker all typ av träning är superkul. Dessutom är hon väldigt lydig och lojal mot sin husse och matte. Nim är mycket tillgiven och älskar att ligga och gosa i en familjemedlems famn! Hon är dominant, men framförallt mycket vårdande. Om någon i familjen är sjuk så sitter hon och vakar hos den personen. Hon hade nog passat bra som någon slags vårdhund. Hennes bror från samma kull är ju faktiskt en riktigt utbildad vårdhund. Så det tycks ligga i generna. Och hon absolut ääälskar valpar!! Det är nog det bästa Nim vet! Nim är mamma till Isa och Demelza som också bor här hemma med oss :)

 

Nim har friska ögon (ögonlyst) och patellor (knän), och är genetiskt fri från mutationen som orsakar Primary Lens Luxuation (PLL). Nim har även testat Clear för ögonsjukdomen prcd-PRA.

Meriter:
I raklubbens tävling Årets Utställningshund blev Nim Bästa Veteran 2018. Hon hade ställts en gång under året och fick då Excellent och BIR-veteran. Bra jobbat av en då 8-årig 22-barnsmamma med noll ringträning eller utställningserfarenhet!

Kullar:

  • 15 mars 2015 fick Nim en fin valpkull på 6 valpar. Far till valparna är Peritos Viking i Nederländerna. Vill du se närmare på kullen kan du klicka här! Isa från kullen stannar här hos oss!
  • 17 oktober 2015 fick Nim och Zeke 8 vackra valpar. Du kan se dom valparna HÄR
  • 7 december 2016 fick Nim 8 valpar med Nexxus. Du kan se den vackra valpkullen HÄR

Efter denna tredje och sista kull får Nim gå i pension och istället fokusera på att bara vara älskad sällskapsdam åt matte Cherrie. Tack för alla dina 22 ljuvliga valpar!! 
Scrolla längst ner på sidan för att se Nims fotoalbum.

Stamtavla:

Far: BlueGK's American Benzo - "Beppe"

Mor: Sarantais Always a Lady - "Ilo"

Tryck play för att starta bildspelet.

loading...