Varga

Namn:  AHTfans Happy Goldie @ Kennel Nikes - "Varga"

Född:  2011-04-11

Uppfödare:  Krister Berg, Sverige

Mor:  Glen Clova of Elegance - "Dizzy"

Far:  Bay's Bushyfur E'Comox - "Uho"

Färg: Solid Apricot/Tan

Vikt:  6,5 kg

Höjd: 35 cm

Varga är en söt och pigg tjej.  Hon kan konsten att lägga huvet på sne och få dom största mörkaste brunnar till ögon och gny lite så att man smälter. Hon skäller inte när vi får besök, utan står bara där förväntansfullt och viftar på svansen.  Men katter skäller hon ut! Katter och skator. Ingetdera får vistas på vår tomt enligt Varga.
Dessutom har Varga ett brett spektrum av olika ljud för sig. Att låta som en hund är alldeles för vardagligt när man kan prata katt, gris, säl och massa andra djurspråk. Hon pratar alla dessa språk även flytande i sömnen när hon drömmer. Det låter jättekul!

* * *

Eftersom Varga inte riktigt trivdes med övriga hundflocken så lever hon numera ett härligt hundliv hos vänner som bor på landet utanför Kristinehamn tillsammans med barn och andra djur. Så här berättar familjen om Varga:
"Vi är så lyckliga över att vi fått lilla Varga till vår familj! Hon är drottningen, och bäbisen, och vår lilla prinsessa. Så älskad och omtyckt av alla. Ibland visar hon riktigt sin charm, att hon är en stor och mäktig hund i sin lilla muskulösa kropp. Hon är med överallt. Hon sover under täcket i sängen och är med i soffan vid TV, och ibland är hon till och med på toaletten. Det går till och med bra med katterna! VI ÄR SÅ LYCKLIGA att vi fått äran till lilla Varga!"

Kullar
  • 1 augusti 2013 födde Varga 9 vackra valpar. Pappan till kullen är Nexxus. För att se valparna klicka här. 
  • 21 augusti 2014fick Varga sin andra kull på 7 valpar. Zeke är pappa till denna kull. För att se valparna i denna kull klicka här
​​​​​Efter Vargas 16 fina valpar har hon fått gå i pension. Tack Varga för dina underbara valpar! :)


Varga har friska ögon (ögonlyst) och patellor (knän). PLL: Clear
Scrolla längst ner på den här sidan för att se Vargas fotoalbum.
Stamtavla:

Tryck play för att starta bildspelet.

loading...