I Valplådan

Just nu är det tomt i valplådan, men vi har två vårkullar på gång! Om du är intresserad av valp från en av våra kullar (vi planerar även Rat terrier kullar från 2020), och om du vill finnas med i vår valpkö så kan du skriva till vår e-post granlund37@gmail.com och berätta lite om dig själv, varför du valt denna ras, och hur du tänkt dig att en hund passar in i ditt liv. Läs också gärna igenom informationen på vår sida Att köpa valp

Kommande kull

Waldemar & Siri - mars

Parning skedde 5 januari, och valpar är beräknade till 9 mars. Så det blir valpar leveransklara i början på maj. Du kan följa hennes dräktighetsdagbok HÄR.
Detta blir Siris andra och sista kull. Waldemar har ingen kull sedan tidigare. Waldemar är enfärgad svart och väger ca 9 kg. Valpar från denna kombination beräknas bli medelstora AHT. Färgerna blir svart, och eventuellt röda och bruna valpar. De lär bli hälften enfärgade och hälften fläckiga.
Se informationen ovan för att ställa dig i kö på denna kull :)
Klicka på Siris bild för att komma till hennes personliga sida. Waldemar har ingen egen sida hos oss men är från vår Zito/Nessie kull som du kan se HÄR
Stamtavlan visar 4 generationer med inavelsgrad 0,0 %, men även på 5 generationer är det 0,0%.

Rubynells Summer Night - "Waldemar"

Superstitious Siri

Dobby & Nessie våren 2019

Nessie började löpa 6 febuari, så det blir valpar leveransklara i mitten på juni. Detta blir Nessies tredje och sista kull, och Dobbys andra kull. Valparna förväntas bli medelstora, enfärgade, och i färgerna svart, röd och eventuellt brun. Se informationen ovan för att ställa dig i kö på denna kull :)
Klicka på Dobbys bild för att komma till hans personliga sida, och på Nessies för att komma till hennes sida. Där finns även länkar till tidigare kullar.
Stamtavlan visar 4 generationer med inavelsgrad 1,17 %. På 5 generationer är det 1,86 %.

Rubynells mr bates - "Dobby"

Nofretetefrom Magpie's castle - "Nessie"