I Valplådan

Nästa AHT kull kan du läsa om längre ner på sidan under Planerade kullar AHT.
Söker du istället rat valpar se Planerade kullar Rat

Är du intresserad av en valp från oss så kan du skriva till vår e-post granlund37@gmail.com och berätta lite om dig själv, varför du valt rasen, och hur du tänkt dig att en hund passar in i ditt liv. Läs också gärna igenom informationen på vår sida Att köpa valp

Pll och PRA-fri uppfödning

Vår kennel har valt att endast avla på hundar som inte bär på genen för den plågsamma ögonsjukdomen PLL, eftersom även bärare av PLL-genen tyvärr kan utveckla sjukdomen.
För mer information om PLL - länk till rasklubbens hemsida om PLL.
Likaså avlar vi endast på hundar fria från genen för ögonsjukdomen prcd-PRA som leder till blindhet.
För mer information om PRA - länk till klubbens hemsida om PRA.

Legend & Dreamy - 2020!

Dreamy förväntas börja löpa nästa gång i början på juni, så det blir valpar som föds i mitten på augusti, och leveransklara i mitten på oktober.
Detta blir premiär för vår Rat terrier avel. Valparna blir fläckiga och vi räknar med flera färger. De blir i storleksvarianten standard. Båda hundarna är friska på alla rekommenderade hälsotester.
Se informationen på sidan Att Köpa Valp för att ställa dig i kö på denna kull. Klicka på hundarnas bilder för att komma till deras respektive sidor här på vår hemsida. 

SE Jv  SE V-19  Start of a Legend at Rubynells

Fire MTN North Sparking the dream - "Dreamy"

Waldemar & Isa hösten/vintern 2020

Isa förväntas löpa i oktober. Detta är en efterlängtad och länge planerad kull där båda föräldrarna är från olika linjer av vår egen uppfödning. 
Valparna blir medelstora AHT. Kan bli både enfärgade och fläckiga/prickiga valpar. Det blir svarta, och svartvita valpar, och eventuellt bruna. Båda föräldrarna har gjort BPH och är friska på alla rekommenderade hälsotester. Isa är både Nordisk Champion och Nordic Show Champion. 
Kullens stamtavla ser ni nedanför bilderna på Waldemar och Isa. Inavelsgraden är endast 0,395 % beräknat på 5 generationer. 

loading...

Rubynells Summer Night - "Waldemar"

Nord Uch, Nordic ch, Rubynells Isa

Den komande kullens stamtavla