I Valplådan

Just nu är valplådan tom, men det kommer en naken AHT kull i slutet på februari. Du kan läsa mer om den kullen under rubriken Kommande kullar AHT. Men om du istället söker Rat valpar se Planerade kullar Rat

Om du är intresserad av en valp från oss så kan du skriva till vår e-post granlund37@gmail.com och berätta lite om dig själv, varför du valt rasen, och hur du tänkt dig att en hund passar in i ditt liv. Läs också gärna igenom informationen på vår sida Att köpa valp

Pll-fri uppfödning

Vår kennel har valt att endast avla på hundar som inte bär på genen för den plågsamma ögonsjukdomen PLL, eftersom även bärare av PLL-genen tyvärr kan utveckla sjukdomen.
För mer information om PLL - länk till rasklubbens hemsida.

Dobby/Honey Februari 2020

Parning 26 december - valpar beräknas till 27 februari, och är leveransklara runt 23 april. Den här kullen kommer på efterfrågan av mindre samt prickiga hundar. Dobby och Honey är två små söta prickiga AHT med låg mankhöjd. Dobby väger 6 kg och Honey 5 kg. Vi kommer att spara en valp, troligen tik, på halvfoder från denna kull. Du kan följa dräktighetsdagboken HÄR.

Båda hundarna är friska på alla hälsotester. Tack Marie på kennel Lovecotts för att vi fick låna Dobby!
Stamtavlan visar 4 generationer med inavelsgrad 0,0 %. Men även på 5 generationer är det 0,0 %.

Adelmas Pecan McKinney - "Dobby"

Rubynells Sweet Spot of Honey

Legend & Dreamy - 2020!

Dreamy förväntas börja löpa nästa gång i början på juni, så det blir valpar som föds i mitten på augusti, och leveransklara i mitten på oktober.
Detta blir premiär för vår Rat terrier avel. Valparna blir fläckiga och vi räknar med flera färger. De blir i storleksvarianten standard. Se informationen på sidan Att Köpa Valp för att ställa dig i kö på denna kull. Klicka på hundarnas bilder för att komma till deras respektive sidor här på vår hemsida. 

SE Jv  SE V-19  Start of a Legend at Rubynells

Fire MTN North Sparking the dream - "Dreamy"