I Valplådan

Just nu är valplådan tom. Du kan läsa om våra planerade kullar längre ner på sidan. Målet är en rat kull och en AHT kull per år. 

Då mentaliteten skulle kunna bli bättre hos AHTs i Sverige så har vi blivit mycket intresserade av hundars mentalitet, beteende och träning. Vi har därför börjat lägga mycket tid och engagemang på detta, och på utbildning kring hundars mentalitet och beteende, och kommer fortsätta att göra det framöver. Vi brinner för att föda upp hundar med ännu bättre mentalitet så att våra valpköpare får de bästa förutsättningarna att leva "happily ever after" med sina valpar från oss. Vi har bland annat därför sedan kull nr 16 (Babykullen) i våras implementerat The puppy protocol (valpberikning) och ser över mentaliteten hos våra olika blodlinjer för att sålla fram det bästa.

Är du intresserad av en valp från oss så kan du skriva till vår e-post granlund37@gmail.com och berätta lite om dig själv, varför du valt rasen, och hur du tänkt dig att en hund passar in i ditt liv. Läs också gärna igenom informationen på vår sida Att köpa valp

Pll-fri uppfödning

Vår kennel har valt att endast avla på hundar som inte bär på genen för den plågsamma ögonsjukdomen PLL, eftersom även bärare av PLL-genen tyvärr kan utveckla sjukdomen.
Våra hundar är dessutom fria från genen för ögonsjukdomen prcd-PRA som leder till blindhet.

Vi kommer ta en kull med antingen Dreamy eller Miami under 2021, eller både och. Men det lutar framförallt åt Obsidian och Dreamy :)

Obsidian & DReamy

Planerar en kull med vår fina Isa under 2021. Hane ej bestämt ännu men har en favorit vi lutar ut . . . 

Nord Uch, Nordic ch, Rubynells Isa